Skip to content

Servicii

Servicii debitare table CNC

Folosind această tehnologie computerizată, se pot realiza forme sau desene foarte complicate. Un alt avantaj este economia de timp, mai ales pentru lucrări în serie la comenzi medii sau mari. Se pot executa astfel: panouri decorative, porți și panouri decorative pentru imprejmuiri, scări metalice și balustrade decorative, grilaje decorative antiefractie pentru ferestre sau uși, decorațiuni grădină, porți culisante autoportante, mobilier metalic pentru interior și exterior, flanse pentru hale, etc.

 

Accesorii metalice


O alta categorie de produse și servicii pe care firma noastră le furnizează este aceea de confectii metalice, cum ar fi: rafturi metalice, scari metalice interioare, scari metalice exterioare.
Structurile metalice sunt importante în proiectarea și executarea mai multor tipuri de construcții, în special a celor de tip industrial sau comercial.
Toate confecțiile metalice pe care le executăm sunt realizate respectând standardele tehnice și de calitate cerute de client.

Porți – Garduri


Porțile din fier este prima conexiune pe care o au persoanele înainte de intrarea lor în locuință. Porțile și gardurile din fier au un aspect aparte și sunt utilizate pentru a crea un decor complex și de cele mai multe ori unicat; deoarece fiecare om are un alt simț estetic.
Porțile și gardurile din fier forjat dau un aspect aparte locuinței, acestea impresionează prin rafinamentul clasic și inspiră eleganță și totodată un sentiment impunător de siguranță. Acestea sunt alegerea perfectă atât pentru aspectul unic cât și pentru durabilitatea și rezistența lor.

 

design-358x258-1

ANALIZA PROIECT

Revizuirea și analiza potențialului proiect. Verificare la fața locului

IMG-20221212-WA0027

CONSTRUCȚIE

Construcție și punere
în funcțiune

IMG-20221212-WA0108

Executie

Executia proiectului – montaj – predare

Obțineți consiliere gratuită cu privire la proiectul dvs.

Contactează-ne!

Adresă

HANDRO METAL CONFEX S.R.L.
STR. COPILEASCA NR. 9, 447140, GHERȚA MICĂ, SATU MARE

Telefon


OFFICE: +40 751 335 451